Suinarda

Oud-leerlingen en -leerkrachten DBZ

Articles

Suinarda's tweede fietstocht

Net zoals vorig jaar in het Heuvelland, plant Suinarda dit jaar opnieuw een fietstocht waar het ganse gezin welkom is. Deze tocht gaat door op zondag 21 augustus 2016.

We rijden een 50 km lang parcours langs fietsknooppunten, richting Kruishoutem. We spreken af om vrij te vertrekken tussen 10.15 u. en 11.15 u. op de parking in de Sportdreef te Gavere. Die ligt de eerste straat rechts als je van Gavere-brug over de Schelde komt of de eerste links als je uit de richting komt van de Markt van Gavere.

We hebben een mooie picknickplaats gevonden bij de kruidenkwekerij Claus in Kruishoutem (km 18). Je moet je eigen picknick meebrengen, maar een rondleiding op het bedrijf staat dan wel op het programma.

In de namiddag gaat de tocht dan verder naar de Valleihoeve te Huise (km 35) waar je kan smullen van het lokale hoeve-ijs.

Daarna is het nog 15 km fietsen langs mooie landelijke wegen naar Gavere. We sluiten er de tocht af met artisanale hamburgertjes op de barbecue van ‘t Sportdreefke.
Net zoals vorig jaar is er aan deze tocht een leuke wedstrijd verbonden. Je kan een gezinsdaguitstap of 2 daguitstappen winnen.

De bijdrage is gratis voor kinderen tot 12 jaar, bedraagt €10 voor Suinardaleden en DBZ-leerlingen en €13 voor alle anderen.
Inbegrepen : welkomstdrankje, drank bij de picknick, bezoek aan de kruidenkwekerij + degustatie, een ijsje, een hamburger en natuurlijk, de ongevallenverzekering.

Inschrijvingen via dit formulier en mits betaling (op rekening BE49 0017 7638 7571) tegen ten laatste woensdag 17 augustus 2016 !