Suinarda

Oud-leerlingen en -leerkrachten DBZ

Nieuws

Gaston Hertegonne zegt vaarwel én tot weerziens

Gaston komt alsnog figuurlijk minstens op gelijke hoogte van 2,14 m grote basketbalster Thomas Van Den Spiegel (LaWe 1996), die zo vriendelijk was het beeldhouwwerkgeschenk van Willem Vermandere, te komen overhandigen.

Gaston ontving een prachtbeeld (gebeeldhouwd door Willem Vermandere). Voor zijn 41-jarige carrière op DBZ, van leraar wiskunde-tekenen-ICT tot directeur, kreeg hij ook een dubbele, staande ovatie. Hij is nog zo dynamisch dat we hem zeker nog terugzien.

Gaston "ten hemel van Suinarda opgenomen": op zijn afscheidsfeest glunderde hij centraal, zijn plaatsje reserverend, tussen enkele bestuurs-Suinardezen

31/8/2015 was het officieel en 19/9 bekrachtigde hij dat met een feest: Gaston Hertegonne nam afscheid van DBZ. Van 1974 tot 2015, 41 jaar, tot en met zijn 65 vandaag, was hij werkzaam op DBZ, zijn enige werkgever, al werd het geen ‘vlakke loopbaan’, van leraar naar ‘studieleider’, onderdirecteur en zo tot directeur, dat hij 11 jaar was. Suinarda wenst hem proficiat met met zijn loopbaan en de realisatie van een fijne onderwijsorganisatie. (foto’s van Eline Hemelsoet en Kathleen Dhondt vind je ook in ons fotoalbum)

ouder recenter