Suinarda

Oud-leerlingen en -leerkrachten DBZ

Nieuws

Lidgeld, vervelend, maar echt nodig

Jaarlijks komt onze vraag om lidgeld te betalen. Wij hebben dat echt nodig, maar we geven ook veel terug. Eerst en vooral is er driemaal per jaar ons tijdschrift. Mooi opgemaakt en boordevol informatie over DBZ. Alleen al dat is die €15 dubbel en dik waard. Er zijn de nieuwsbrieven die je op de hoogte houden van onze activiteiten, elke 5 jaar word je uitgenodigd voor een schitterend jubileumfeest waarop je je klas- en jaargenoten terug kunt zien, we organiseren ook jaarlijks de receptie voor de afstuderende leerlingen en hun ouders. Misschien wel echt belangrijk voor zoon of dochter en we ondersteunen een aantal activiteiten van de school.

Betalend lid kan je worden door €15 over te schrijven op rekening BE49 0017 7638 7571 van Suinarda met de vermelding “lidgeld 2021 van …”
Je kan ook een mandaatformulier ondertekenen. Dan gaat je lidgeld jaarlijks automatisch van je rekening, dat is gemakkelijk en je betaalt dan maar €13. Best doe je dat via een mailtje aan Frank Raes . Die zorgt er dan voor dat alles in orde komt.

ouder recenter