Suinarda

Oud-leerlingen en -leerkrachten DBZ

Over ons

Over ons

Suinarda wil, via allerlei activiteiten, niet alleen de band tussen het Don Boscocollege te Zwijnaarde en haar oud-leerlingen verstevigen, ze wil ook aan die oud-leerlingen mogelijkheden aanbieden om de vroegere vriendschappen levendig te houden, om zich thuis te blijven voelen in de DBZ-gemeenschap.

Suinarda staat voor ...

Suinarda is de vereniging van oud-leerlingen en oud-leerkrachten van het Don Boscocollege te Zwijnaarde, dit wil zeggen: zij die vanaf 1934 in Sint-Denijs-Westrem op het college zaten of les gaven...

Lees verder

Wie doet wat?

Het team

Het bestuur van Suinarda komt ongeveer 6 keer per jaar samen. De redactie van het tijdschrift en de organisatie van de verschillende activiteiten staan regelmatig op de dagorde.
De verjonging van dat bestuur is een van de...

Lees verder

Wie is lid?

Je bent lid van Suinarda, de vereniging van oud-leerlingen en oud-leerkrachten van het Don Boscocollege Zwijnaarde, van zodra je afgestudeerd bent in het Don Boscocollege Zwijnaarde of in het college Sint-Denijs-Westrem in de jaren...

Lees verder

Onze privacyverklaring

Voor Suinarda is je privacy erg belangrijk. We verwerken je persoonsgegevens voor het behartigen van een gerechtvaardigd belang. We hebben daarom dat belang zorgvuldig afgewogen tegenover het recht op privacy.
De gevolgde...

Lees verder