Suinarda

Oud-leerlingen en -leerkrachten DBZ

Nostalgie

Online fotoarchief en klasfoto's

In ons online fotoarchief zitten duizenden foto’s en documenten, voorzien van namen, data , gebeurtenissen enz. Via de knop Zoek kan je zelf op zoek gaan naar foto’s van jezelf, je vrienden, een klas of een gebeurtenis.
Als je bovendien zelf informatie hebt over een van die foto’s (namen, data enz.) kan je ze er gerust bijschrijven. Wij zorgen ervoor dat je informatie in ons bestand opgenomen wordt.

Je klikt hier en je gebruikt
Accountname: suinarda
Password: dbz1

Als je een bepaalde klasfoto wil zien, ga je naar KLASSEN EN NAMEN, je gebruikt de juiste ZOEK-knoppen en vult de naam van een leerling of een klas in. In het onderste vakje van het scherm kan je de klaslijst opvragen of de klasfoto (met namenlijst).

Suinarda springt heel zorgvuldig om met de gegevens van haar leden. Ons beleid hieromtrent staat neergeschreven in onze privacyverklaring.

BELANGRIJK: Van de eindjaren van sommige klassen beschikken we nog niet over een klasfoto. Je kan ons helpen door ons zulke foto’s te bezorgen via de post (je krijgt ze zeker terug), of (als je zelf kan scannen) op digitale manier . Mail ze dan naar archief@suinarda.be.